sâmbătă, 6 iunie 2015

Ilustrate maxime despre informatică

În anul1970 a fost înfiinţat Institutul Central de Informatică (ICI). Acesta, de-a lungul timpului, a fost reorganizat de mai multe ori, iar din anul 1998 a devenit, în temeiul HG nr.936, Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti. În prezent, ICI reprezintă cea mai importantă instituţie de profil în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România. 
Cu prilejul aniversării a 45 de ani de existenţă a ICI, Romfilatelia a pus în circulaţie un timbru cu valoarea nominală de 7,60 lei. Marca poştală are un bun potenţial maximafil dar, din păcate, ştampila "prima zi" are un desen neinspirat, simplist care nu permite realizarea unor ilustrate maxime cu triplă concordanţă de imagine. 

1. Ilustrată maximă din ciclul "Generaţia de mâine". Suport realizat de dl.dr. Ioan Daniliuc şi tipărit la AXA, Botoşani.2. Ilustrată maximă  "Gânditorul de la Hamangia". Suportul este realizare personală şi a fost tipărit la Pim Copy Center, Bucureşti. 3. Ilustrată maximă "Gânditorul şi soţia lui".Ilustrată maximă: Gânditorul şi soţia lui - verso

4. Ilustrată maximă "Laptop şi sistem binar". Carte poştală tipărită la Pim Copy Center.Să auzim de bine!
Alex M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu