Exponate de maximafilie

miercuri, 26 noiembrie 2014

După 25 de ani! UPDATE

Acum trei zile am menţionat într-o postare (clic aici) că mesajul timbrului emis cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la căderea comunismului în România "este foarte îndoielnic". Acum regret că nu am fost mai direct. 
Pe situl http://www.stampnews.com/ este prezentată această emisiune, dar priviţi imaginea de mai jos şi trageţi concluzia despre ce părere îşi pot face străinii ca urmare a simbolurilor folosite de autorii timbrului şi a limbajului de lemn şi încurcat prin care se încearcă a se explica "mesajul" acestuia. 



Nu cunosc cum se preiau informaţiile pe acest sit.  Poate cineva să clarifice acest aspect? În neştiinţa mea, nu m-ar mira ca datele, inclusiv imaginile, să fie transmise de cei care au emis marca poştală!! Dar, dacă nu este aşa, de ce aceştia nu au intervenit de urgenţă pentru a se pune lucrurile la punct?! 

"Timbrul călătoreşte pretutindeni şi odată cu el şi tezaurul ţării noastre", afirma şefa producătorilor de timbre româneşti. Vezi detalii aici. Până acum eram convins că drapelul fostului PCR nu reprezintă parte a tezaurului românesc! Probabil că m-am înşelat.

Să auzim de bine!
Alex M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu